Competitie en World Tour 2017 Sobri Jeugd 

Vanaf de leeftijd van 6 jaar kan je meedoen met verschillende activiteiten op Sobri. Zo heb je voor de jongste jeugd de World Tour en vanaf 11 jaar kan je meedoen met competitie tennis. Zie meer hierover onder voorjaarscompetitie en tenniskids.

Als je mee wilt doen met de competitie, geef je dan op bij de Jeugdcommissie uiterlijk vrijdag 20 november 2016 (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Daarnaast kan je meedoen aan toernooitjes, en allerlei andere activiteiten op Sobri. De Jeugdcommissie organiseert deze activiteiten met name in het voorjaar en in de zomer.
De activiteitenkalender zal te zijner tijd op deze webpagina te vinden zijn.

Voorbeelden van toernooitjes en activiteiten die we organiseren zijn het Openingstoernooi (begin april), het Ouder-Kind toernooi, racket trekken en tennisclinics. Daarnaast kun je onderling ook met elkaar afspreken. Aan het einde van het zomerseizoen organiseren we de Clubkampioenschappen en speel je wedstrijden voor de clubtitel tegen je clubgenootjes. Over al deze leuke evenementen word je op de hoogte gehouden via onze nieuwsbrief.
Hierin vind je ook de laatste nieuwtjes en kun je, als je iets te delen hebt met de rest, een stukje insturen.