Agenda & Activiteiten

Agenda Senioren

Herstarttoernooi

Het succesvolle Vreugd & Rust Bitterballentoernooi op 23 januari vraagt om een vervolg. Zeker nu we na zo’n lange weer de baan op mogen! Op zaterdag 11 juli zal een “herstarttoernooi” met TVR worden georganiseerd. We spelen dubbels, waarbij spelers van TVR en Sobri zo veel mogelijk door elkaar worden gehusseld. Je wordt ingedeeld op speelsterkte. Gelet op de verwachte drukte plannen we twee rondes:
  • Ronde 1 van 13.00 tot 15.00 uur
  • Ronde 2 van 15.30 tot 17.30 uur
Aanmelden kan uiterlijk 5 juli via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt je voor een van deze rondes opgeven of “geen voorkeur” aangeven. Uiteraard hopen we op een grote opkomst en goed tennisweer!

Rackettrekken in tijden van Corona

Vanaf 1 juli 2020 wordt het rackettrekken hervat. Hiervoor gelden wel bijzondere regels, omdat de gebruikelijke formule (at random verzamelen en spelen) niet coronaproof is. Sobrianen die deel willen nemen aan het rackettrekken dienen zich uiterlijk 24 uur van te voren aan te melden. Via loting wordt bepaald welke leden kunnen spelen en op welke baan zij kunnen spelen.
Rackettrekken kan op de volgende (aangepaste) tijden:
Tijden rackettrekken
Dag  Aantal banen  Tijdstip
Maandag  3 banen  9-11u.
Woensdag  4 banen (met TVR)  19-21u.
Donderdag  2 banen  15-17u.
Op woensdagavond zal het rackettrekken van Sobri en TVR worden gecombineerd.

Voor overige Sobri-leden is er op maandagochtend tot 11.00 uur geen gelegenheid om banen te reserveren. Op woensdagavond is er beperkte gelegenheid is om banen te reserveren.

Aanmelden kan via:
  • Frits de Cock Buning: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (voor rackettrekken op maandag)
  • Marion Stein: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (voor woensdag en donderdag)
Frits en Marion beheren ook de maillijst voor de reguliere rackettrekkers. Neem contact met hen op als je deze mailing wilt ontvangen.

Na aanmelding en loting ontvang je vooraf een rooster met de indeling. Veel speelplezier gewenst!

Voor wie het nog niet wist: rackettrekken verloopt altijd in een heel gemoedelijke sfeer, iedereen is welkom op alle niveaus. Na afloop drinkt een groot deel meestal nog even koffie. Je kunt per keer kijken of je mee doet, er is geen verplichting om elke week te spelen. Dus ook als je maar af en toe kunt, ben je welkom.

Kortom, voor wie er nog net niet toe kwam om mee te spelen, of nieuwe leden die mee willen doen, kom vooral meespelen, de tijden staan hieronder. Vooral op de donderdag is het wat minder druk in tegenstelling tot de maandag die wat voller is.

Vind je het prettig om een eerste keer door een van de leden geïntroduceerd te worden, dan kan dat ook. Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan zorgen we ervoor dat je gebeld wordt met een persoonlijke uitnodiging.

Meld je aan voor de sobri-app

Ben je een nieuw lid en zoek je een tennismaatje? Wil je een keer met iemand anders een balletje slaan of zoek je een vierde om de dubbel compleet te maken? Geef je dan nu op voor de Sobri WhatsApp groep. Via de WhatsApp kun je onder vermelding van je speelsterkte een oproep plaatsen en zo in contact komen met andere Sobrianen. Andere leden kunnen via een privé-bericht reageren. De groep is alleen toegankelijk voor Sobri-leden. Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Sobri Clubkampioenschappen 2-6 september 2020

De bekers zijn weer uit het stof gehaald en de namen van de Kampioenen van 2019 worden momenteel in de bekers gegraveerd. Hoog tijd dus voor een nieuwe editie van de Sobri clubkampioenschappen. We spelen dit jaar alleen dubbels en gemengd dubbels, omdat er de afgelopen jaren te weinig animo was voor single kampioenschappen. Deze zullen plaatsvinden van 2-6 september. Schrijf je voor 30 augustus in via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef daarbij de naam van je partner op en eventuele data waarop je verhinderd bent. Ding jij weer mee voor de Sobri-trofee?

Copyright © V.L.T.C. Sobri