Agenda & Activiteiten

Agenda Senioren

Sobri activiteitenkalender 2021

Sobri 90 jaar: schrijf je in voor het lustrum programma

Van vrijdag 10 tot en met zaterdag 12 september vieren wij dit achttiende lustrum. Het gevarieerde programma biedt alle leden de mogelijkheid om lekker te tennissen en feest te vieren. Let op: inschrijven kan tot 27 augustus

Vrijdag 10 september

17:00 uur Finale Clubkampioenschappen HD, DD, MD

Vanaf 17:00 uur worden de finales van de clubkampioenschappen voor de heren, dames en mixed dubbel gespeeld. Na drie ongetwijfeld mooie wedstrijden nodigen we je uit voor de prijsuitreiking en aansluitend een borrel.

Zaterdag 11 september

10:00 – 12:00 uur Golden Girls & Golden Boys racket trekken, aansluitend lunch

Voor onze leden van 55 jaar en ouder organiseren we een tennisochtend die we afsluiten met een lunch. De kosten voor de lunch bedragen 10 euro per persoon. Aanmelden kan hier.

14:00 uur – 17:00 uur Racket trekken in jaren ’30 stijl (voor alle leden vanaf 18 jaar)

We gaan terug naar hoe Sobri in 1931 begon: racket trekken met houten rackets, tennisjurken tot over de knie voor de dames en een witte tennispantalon voor de heren. Aanmelden kan hier.

17:00 – 19:00 uur Borrel met live muziek

Met uitreiking voor de prijs voor de best geklede spelers.

19:00 – 20:30 uur Diner

Vanaf 19:00 uur verzorgt Carlos een feestmaaltijd voor Sobri. De kosten voor de maaltijd bedragen 12,50 euor voor volwassenen en 10 euro voor kinderen. Aanmelden kan hier.

20:30 – 0:00 uur Sobri lustrum feest

De tennisschoenen gaan van de vloer met de muziek van DJs van de Funkytown discoshow!

Zondag 12 september

14:00 – 16:00 Sobri versus TVR: The Battle

Welke club mag zichzelf de kampioen van Vreugd & Rust noemen? Op zondag spelen de heren, dames en mixed clubkampioenen van Sobri tegen de clubkampioenen van TVR. Toeschouwers worden naast een paar zinderende partijen getrakteerd op het traditionele Wimbledon dessert: “Strawberries & Cream”.

14:00 – 16:00 Jeugd clinics

Voor de jeugd organiseert Derk Reuland een actieve clinic met prijzen! Aanmelden kan hier.

16:00 – 17:00 Spetterende wedstrijd tussen twee voormalig prof spelers

We sluiten het weekend af met een laatste mooie pot die gespeeld wordt tussen Derk Reuland en een mystery guest....

17:00 – 18:00 Lustrum borrel

Onder het genot van een drankje blikken we terug op een mooi tennisweekend.

Rackettrekken

Vanaf 16 maart 2021 is het dubbelen bij het rackettrekken hervat. Hiervoor gelden wel bijzondere regels, omdat de gebruikelijke formule (at random verzamelen en spelen) niet coronaproof is. Sobrianen die deel willen nemen aan het rackettrekken dienen zich uiterlijk 24 uur van te voren aan te melden. Via loting wordt bepaald welke leden kunnen spelen en op welke baan zij kunnen spelen.
Rackettrekken kan op de volgende (aangepaste) tijden:
Tijden rackettrekken
Dag  Aantal banen  Tijdstip
Maandag  3 banen  9-11u.
Woensdag  2 banen   19-20:45u.
Donderdag  2 banen  15-17u.
Op woensdagavond zal het rackettrekken van Sobri en TVR voorlopig nog niet worden gecombineerd.

Voor overige Sobri-leden is er op maandagochtend tot 11.00 uur geen gelegenheid om banen te reserveren. Op woensdagavond is er beperkte gelegenheid om banen te reserveren.

Aanmelden kan via:
  • Frits de Cock Buning: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (voor rackettrekken op maandag en woensdag)
  • Marion Stein: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (voor rackettrekken op donderdag)
Frits en Marion beheren ook de maillijst voor de reguliere rackettrekkers. Neem contact met hen op als je deze mailing wilt ontvangen.

Na aanmelding en loting ontvang je vooraf een rooster met de indeling. Veel speelplezier gewenst!

Voor wie het nog niet wist: rackettrekken verloopt altijd in een heel gemoedelijke sfeer, iedereen is welkom op alle niveaus. Je kunt per keer kijken of je mee doet, er is geen verplichting om elke week te spelen. Dus ook als je maar af en toe kunt, ben je welkom.

Kortom, voor wie er nog net niet toe kwam om mee te spelen, of nieuwe leden die mee willen doen, kom vooral meespelen, de tijden staan hieronder. Vooral op de donderdag is het wat minder druk in tegenstelling tot de maandag die wat voller is.

Vind je het prettig om een eerste keer door een van de leden geïntroduceerd te worden, dan kan dat ook. Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan zorgen we ervoor dat je gebeld wordt met een persoonlijke uitnodiging.

Meld je aan voor de sobri-app

Ben je een nieuw lid en zoek je een tennismaatje? Wil je een keer met iemand anders een balletje slaan of zoek je een vierde om de dubbel compleet te maken? Geef je dan nu op voor de Sobri WhatsApp groep. Via de WhatsApp kun je onder vermelding van je speelsterkte een oproep plaatsen en zo in contact komen met andere Sobrianen. Andere leden kunnen via een privé-bericht reageren. De groep is alleen toegankelijk voor Sobri-leden. Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Copyright © V.L.T.C. Sobri