Competitie

Junioren

voorjaarscompetitie

De KNLTB Voorjaarscompetitie en de Kia Tenniskids competitie zal in 2020 i.v.m. COVID-19 worden gespeeld op de data van de KNLTB-najaarscompetie. De teamindeling blijft ongewijzigd. Klik hier voor de laatste informatie.

Indeling Competitieteams

Zondagmorgen
Jongens 13-17 - 2e klasse
Bas VisserTycho Feberwee
Casper LammersSimon Marchau
Ate MochelAlexander Trambitas
Frederik de WitNPC: Olivier Marchau
Junioren 1 – 2e klasse
Olivier van BaardwijkFaas Thies
Teun GorgelsOlivier Dirks
Junioren 2 - 3e klasse
Laurent SchutterTaco Terwindt
Ties BekelTeun van der Doel
Stef Veugen
Oranje 2
Bram HollestelleReinier Dirks
Emilie SchutBram Hollestelle
Hugo Boekraad

Competitievormen

Sobri doet mee aan de zogenaamde Oranje competitie van de KIA tenniskids van de KNLTB. Daarnaast doet Sobri mee aan de junioren voorjaarscompetitie van de KNLTB. Indeling is afhankelijk van je leeftijd. Afhankelijk van je speelsterkte, mag je ook twee jaar ouder of juist jonger zijn. Voor de KNLTB junioren competitie zijn twee leeftijdscategorieen: 11 t/m 14 jaar en 13 t/m 17 jaar.

Speeldata

De Oranje competitie bestaat uit vijf speeldata in april en mei. De KNLTB juniorencompetitie wordt gespeeld gedurende zeven weken in april en mei. Klik hier voor een overzicht van speeldata. Voor uitgebreidere info kun je ook terecht op de website KIA Tenniskids van de KNLTB en Junioren KNLTB voorjaarscompetitie.

Voorwaarden

  • Opgave is niet geheel vrijblijvend. Als je je opgeeft voor de competitie, dan kies je echt op de competitiedagen voor tennis, waarbij je niet zomaar kunt afzeggen.
  • Iedereen die zich inschrijft voor de competitie, heeft in principe daarnaast ook tennisles. Mogelijk krijg je voorafgaand aan de competitie een aantal verplichte competitietrainingen.
  • Voor deelname aan de competitie dien je ook lid te zijn van de KNLTB; lidmaatschap van Sobri alléén is niet voldoende.

Bijdragen

  • Van alle competitiespelers wordt een bijdrage in de extra KNLTB-kosten en ballen gevraagd van ca. 25 euro per kind.
  • Één van de ouders van de kinderen die samen een competitieteam vormen, is captain. Ouders kunnen ook gezamenlijk de captainstaken uitvoeren.
  • Van ouders wordt ten slotte verwacht dat zij als rij-ouder beschikbaar zijn bij uitwedstrijden.
Dus: als je je wilt inschrijven voor de competitie, bespreek dit dan eerst met je ouders!

Aanmelding

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. Wel zijn invallers altijd welkom. Neem contact op met deDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vragen

Voor vragen en aanmelding kun je terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Copyright © V.L.T.C. Sobri