Trainingen

Trainingen

Voor beginners is het heel belangrijk om geen verkeerde slagen aan te leren. Die blijken namelijk vaak moeilijk te corrigeren en blokkeren de weg naar een goed tennisniveau. Het advies voor beginners: neem eerst les. Voor gevorderden geldt: een ieders tennisniveau kan naar een hoger niveau gebracht worden. Het is ook een leuke manier om andere tennissers te leren kennen.

Tennispark Vreugd & Rust verzorgt tennislessen op Tennispark Vreugd & Rust. De tennislessen worden zowel in de winter als gedurende de zomer gegeven aan zowel kinderen als volwassenen.

Tennispark Vreugd & Rust heeft ons geinformeerd dat zij de samenwerking met Tennisschool Innova in de zomer van 2020 heeft opgezegd. Het Park heeft een samenwerkingsovereenkomst afgesloten met Derk Reuland Tennisschool. Deze samenwerking zal minimaal lopen t/m 2023.

Zie onderstaand bericht van Tennispark Vreugd & Rust:

Beste Tennisser,

Vanaf 14 september gaat het nieuwe tennisles-seizoen van start op Tennispark Vreugd & Rust.

Tennisschool Reuland op Vreugd en Rust

Graag introduceren wij u aan Tennisschool Reuland die de komende jaren actief zal zijn op Tennispark Vreugd & Rust. Tennisschool Reuland geleid door Derk Reuland is al meer dan 20 jaar actief. Sinds zijn jeugd is Derk prestatief actief geweest op het hoogste niveau en heeft zijn passie en know how omgezet in het geven van lessen op elk niveau. Samen met zijn team gaat hij zijn kennis en passie aan u overbrengen. U kunt per direct inschrijven voor tennislessen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wilt u meer informatie over de lespakketten van Tennisschool Reuland ga dan naar www.tennisschoolreuland.nl

Namens Tennispark Vreugd & Rust en Tennisschool Reuland, graag tot snel op de baan!

Kennismaken via en gratis clinic?

Graag nodigen wij uw leden uit om kennis te komen maken met de nieuwe tennisschool van Vreugd & Rust. Dit bieden wij aan middels een gratis clinic van Tennisschool Reuland op 30 augustus van 10.00 tot 11.00 uur voor kids van 5 tot 12 jaar en voor volwassenen vanaf 12 jaar tussen 11.30 12.30 uur.

Wilt u meer informatie over tennisschool Reuland ga naar Ma href="/www.tennisschoolreuland.nl">www.tennisschoolreuland.nl. Wilt u ervaren wat Tennisschool Reuland te bieden heeft schrijf u snel in. De maximale inschrijvingen zijn 24 personen dus wees er snel bij. Inschrijvingen voor deze clinic kunt u sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tennislessen Innova inhalen?

U heeft wegens de Corona stop dit jaar nog 7 lessen bij Innova open staan om in te halen. Dit gaat om de junioren op de donderdag van 15.30 tot 18.30 uur. Wij hebben samen met Tennisschool Reuland de oplossing om dit zo moeiteloos te laten verlopen.

Graag informeren wij u dat u uw tennisles ook in september kunt inhalen bij Tennispark Vreugd & Rust. Innova zal alle lessen overdragen per 14 september aan tennisschool Reuland, zodoende komt er geen oponthoud in het kunnen inhalen van uw lessen. U kunt zich dan ook gelijk inschrijven bij Tennisschool Reuland voor de wintercursus met indien gewenst dezelfde tijden en dag waarop u gewend bent de cursus te genieten.

U kunt zich inschrijven voor de wintercursus via www.tennisschoolreuland.nl. Heeft u vragen aan Tennisschool Reuland, stel deze via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Alvast veel tennisplezier hier bij Vreugd & Rust!

Copyright © V.L.T.C. Sobri